Stop roken vandaag

Stop met roken, ga dampen

Aaron-Biebert

Interview met Aaron Biebert – A Billion Lives

| Geen reacties

Interview met Aaron Biebert

Roken is dodelijk. En als  tegenstanders van de elektrische sigaret  slagen in het doorvoeren van een verbod op de elektrische sigaret, dan zullen meer dan een miljard mensen sterven voordat deze eeuw afgelopen is. Aldus de documentairemaker Aaron Biebert. Hoe weet hij dat? Hij en zijn team hebben de hele wereld afgereisd op zoek naar mensen van de medische wereld, de overheid, onderzoekers en gezondheidsmedewerkers om de waarheid achter dampen en de elektrische sigaret te ontdekken.

De documentaire getiteld “A Billion Lives” is in de productie genomen en een release is gepland in 2016. De recent vrijgegeven trailer is te vinden op youtube. Je kunt in de video hier een paar hoogtepunten bekijken, naast het exclusieve interview met directeur Aaron Biebert.

Een stukje van de reis van het filmteam en een blik achter de schermen voor de productie.

Oorspronkelijk te vinden op RegulatorWatch – 27 november 2015.

Review van de film:

A billion lives review we saw it, did it deliver?

Bewaren

Bewaren


Boek van bekende wetenschappelijk onderzoekers waaronder Konstantinos Farsalinos :  Analytical Assessment of E-Cigarettes - From Contents to Chemical and Particle Exposure Profiles . Dit boek is te verkrijgen bij Bol.com. Lees meer over dit boek op deze site


Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Right click disabler plugin by jaspreetchahal.org