Stop roken vandaag

Stop met roken, ga dampen

engelse-premier

Britse premier David Cameron onderschrijft e-sigaretten

| Geen reacties

Britse premier David Cameron onderschrijft e-sigaretten tijdens vragenuurtje

De premier geeft antwoord op de volgende vraag: Veel mensen zullen in het nieuwe jaar willen stoppen met roken omdat de volksgezondheid Engeland onlangs heeft verklaard dat e-sigaretten 95% veiliger dan tabak. En de helft van de bevolking is niet bekend met het feit dat e-sigaretten veiliger zijn.  Wil de premier benadrukken welke rol e-sigaretten kunnen spelen bij het helpen van het voorgoed opgeven van tabak?

De premier geeft hierbij aan dat hij zelf het gevecht om te stoppen meerdere malen heeft moeten doen. Mensen stoppen op verschillende manieren, en voor een aantal mensen zal dat de e-sigaret zijn.  Verder vindt hij het mooi om te zien dat meer dan een miljoen mensen al gestopt zijn met behulp van een e-sigaret. Hij staat er achter om aan de bevolking duidelijk te maken dat dit een gezonde weg is voor de bevolking en het land.

Lees ook :
Engeland is wijs op het gebied van stoppen met roken, nu Nederland nog


Boek van bekende wetenschappelijk onderzoekers waaronder Konstantinos Farsalinos :  Analytical Assessment of E-Cigarettes - From Contents to Chemical and Particle Exposure Profiles . Dit boek is te verkrijgen bij Bol.com. Lees meer over dit boek op deze site


Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Right click disabler plugin by jaspreetchahal.org