Stop roken vandaag

Stop met roken, ga dampen

Global-Forum-on-Nicotine-2016

Global Forum on Nicotine 2016 in juni in Warchau

| Geen reacties

Het Global Forum on Nicotine 2016 is een grote internationale conferentie waar politici, wetenschappers, mensen uit het bedrijfsleven en gezondheidsmedewerkers elkaar ontmoeten.

Dit jaar (2016) wordt deze conferentie gehouden op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni in het Marriott Hotel in Warschau.

Global-Forum-on-Nicotine-2016

Politici, toezichthouders, academici, onderzoekers,  volksgezondheid professionals, maar ook consumenten met interesse in nicotine en nicotinegebruik kunnen  kwalitatief hoogstaande lezingen bijwonen.

Het Global Forum on Nicotine is  de enige plaats waar wetenschap en beleid samen komen om problemen aan te pakken en een eerlijk debat te houden over een breed scala aan onderwerpen. Met als doel informatie te verstrekken en invloed uit te oefenen op beleid en de praktijk in de toekomst.

De agenda voor de conferentie zal draaien om 3 belangrijke kwesties: Wetenschappelijk bewijs, verantwoording en transparantie. Het programma zal bestaan uit een mix van plenaire en parallel lopende workshops en satelliet-sessies, een tentoonstelling van wetenschappelijke posters. Er zullen tal van mogelijkheden zijn om informeel te netwerken.


Boek van bekende wetenschappelijk onderzoekers waaronder Konstantinos Farsalinos :  Analytical Assessment of E-Cigarettes - From Contents to Chemical and Particle Exposure Profiles . Dit boek is te verkrijgen bij Bol.com. Lees meer over dit boek op deze site


Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Right click disabler plugin by jaspreetchahal.org