Stop roken vandaag

Stop met roken, ga dampen

Onderzoek: Effecten van langdurig E-sigaret gebruik op gezondheid

| 3 reacties

Studie over de effecten van langdurig gebruik van E-sigaretten op de gezondheid –  R. Cranfield

Van E-sigaret gebruikers die 3 jaar of langer e-sigaretten gebruiken, meldde 96% een verbeterde gezondheid vanaf het moment van overstappen van roken naar e-sigaret. 62% meldde dat gezondheidsproblemen die door roken ontstaan waren, verdwenen na overstap op e-sigaretten.  Gebruikers die nooit gerookt hadden, kregen bleven gezond en ontwikkelden geen klachten.

Het onderzoek is te lezen op :
https://www.docdroid.net/zFXwl5b/ecigs-health-effects-r-cranfield-nov-24-2015.pdf


Boek van bekende wetenschappelijk onderzoekers waaronder Konstantinos Farsalinos :  Analytical Assessment of E-Cigarettes - From Contents to Chemical and Particle Exposure Profiles . Dit boek is te verkrijgen bij Bol.com. Lees meer over dit boek op deze site


3 reacties

  1. ben inmiddels 81 jaar en rook daarvan 67 jaar. Laatste jaren shag ivm kosten van het roken.
    ik gebruik nu 11 weken justfog en ben hieraan wel aardig gewend. Soms verlang ik naar een sigaret maar vind het inmiddels vies smaken dus dat doe
    ik niet meer, maar ja soms he. Ik kan het niet geloven dat ik ervoor bedank als hij wordt aangeboden. Omgeving blij ivm meeroken dus wat wil je nog meer.
    Overstappen is verstandig. kost veel minder, moeheid weg en een blije echtgenoot.

    • Superknap dat u gestopt bent….ik ben inmiddels ook gestopt met sigaretten en rook sinds vijf maanden de E cigarette…..fijn dat. Ze bestaan!!deze week worden mijn tanden gebleekt als kado aan mezelf voor mijn stoppen!!

  2. Mooi om te horen allemaal. Ik heb 40 jaar gerookt, en ben met behulp van de E-sigaret nu 3,5 jaar van het roken af. Heb veel betere conditie, langer fietsen, niet meer hoesten, ook geen rokershoest meer. En alle voordelen zoals een fris huis.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Right click disabler plugin by jaspreetchahal.org