Stop roken vandaag

Stop met roken, ga dampen

Doden e-sigaret veroorzaakt door met gif versneden THC product van zwarte markt, volgens artsen

| 1 reactie

Media beweren foutief dat e-sigaret oorzaak longziekte en doden is in de VS. Het heeft totaal niets met e-sigaret te maken.

Alle nieuwsmedia staan vol met de foutieve bewering dat e-sigaret de oorzaak is van mysterieuze longziekte waarbij ook mensen zijn overleden.
Dat klopt niet. Deze mensen hebben verklaard dat zij een illegaal THC product op straat hebben gekocht en gebruikt. Ook artsen bevestigen dat dit de oorzaak is.

De FDA heeft gemeld dat in door hen geteste reguliere nicotine dampvloeistoffen GEEN schadelijke stoffen gevonden zijn !!!

Status op 20 nov 2019 :  Het bloed werd getest of daarin de in  THC gevonden voor de longen  ziek makende vit-E-acetaat werd gevonden. Er zijn  29 testen uitgevoerd door CDC en 689 testen door FDA bij de mensen die door de longziekten getroffen zijn.   Al deze mensen scoorden 100% positief op vitamine-E-acetaat,  (ook bij de mensen die beweren nooit illegale THC gedampt te hebben. Maar dit vermoedelijk beweren omdat dit gebruik in hun staat strafbaar is). Sommige mensen liegen dus over hun gebruik van illegale producten.

Op zwarte markt wordt aan versneden THC-olie giftig verdikkingsmiddel toegevoegd

Mensen die er meer verstand van hebben, hebben mij het volgende uitgelegd:  De THC-olie wordt versneden met een verdunner. Maar van dunne THC olie ziet de klant dat dit versneden is. En dikke olie staat voor kwaliteit. Daarom voegt men een verdikkingsmiddel toe (tocopherol acetate, een olie). En dit verdikkingsmiddel blijkt het vergif te zijn dat de zogenaamde mysterieuze longziekte en tot nu toe 6 doden veroorzaakt heeft. Deze THC-olie is door deze mensen gebruikt in een op e-sigaret gelijkend apparaat.

Ik las de volgende vergelijking die wel uitspreekt wat de media doet :
Wanneer er rattengif in Spa Rood is gestopt, en dit wordt bijvoorbeeld op een concert via een kraampje verkocht. En mensen worden daardoor ziek en overlijden. Dan kun je Spa Rood niet de schuld geven.

En dat is wat de media aan het doen is. De e-sigaret de schuld geven van iets wat totaal niet met de e-sigaret van doen heeft.

ER IS NIETS MIS MET REGULIERE E-SIGARET PRODUCTEN

Er is dus nooit iets met reguliere e-sigaretten en dampvloeistof aan de hand geweest. Verder moet de vloeistof van e-sigaretten in de EU en in Nederland aan strenge wettelijke eisen voldoen. Zij mogen in feite maar een beperkt aantal ingrediënten bevatten.  Deze vloeistoffen worden gecontroleerd door de daarvoor bevoegde instanties.

Meer informatie video :
Colin Mendelsohn  (wetenschapper) laat zien dat uitbraak Longziekte is niet veroorzaakt door e-sigaret

Waarom is het gebruikte verdikkingsmiddel tocopherol acetate (=Vitamine E-acetaat) giftig?

Tocopherol acetate – ook wel vitamine E-acetaat genoemd – is in feite vet. Dat vet moet je behoorlijk heet  opwarmen om te verdampen. Het kookpunt is 184 graden Celcius, wat ruim boven het kookpunt van 100° C voor water en bijna vier keer hoger dan de normale lichaamstemperatuur. Zodra de olie heet genoeg is verhit om te verdampen, kan deze mogelijk ontleden en nu ademt de gebruiker wie-weet-wat in. Wanneer die damp afkoelt in de longen, keert het terug naar zijn oorspronkelijke staat bij die temperatuur en druk wat betekent dat nu de binnenkant van je longen bedekt heeft met die olie.

Het is niet moeilijk om je voor te stellen waarom de longen stoppen met werken wanneer ze bedekt worden met vet of olie.

Fouten media is zeer onverantwoord, en heeft kwalijke gevolgen

Dit soort foutieve berichtgeving is ZEER ONVERANTWOORD. Dit heeft veroorzaakt dat onderwijl een aantal ex-rokers die overgestapt waren naar de e-sigaret, bang zijn geworden. Zij zijn weer gaan roken.

Baseer je op niet door belanghebbende gesponsord wetenschappelijk onderzoek

Er is so-wie-so enorm vaak onterecht negatief hype nieuws over e-sigaretten. Niet altijd even verwijtbaar, want er is ook veel zogenaamd onzin onderzoek erover verspreid.  De media kunnen het beste naar de onderzoeken in de UK kijken. Daar doet men al jarenlang zeer uitgebreid en serieus onderzoek. En je weet dan ook zeker dat je niet te maken hebt met door belanghebbende gesponsorde onderzoeken.

Het is niet niet voor niets dat in de UK het Brits longfonds, het Brits Kanker onderzoeksinstituut, Britse regering en andere gezondheidsorganisaties de E-sigaret promoten als rookstopmiddel. Alles gebaseerd In de UK op meeste en jarenlang uitgebreid eigen degelijk onderzoek. En niet zonder succes. Ook blijkt uit hun bevolkingsonderzoek dat veel meer mensen stoppen met roken sinds de gezondheidszorg de e-sigaret promotie actief gestart is.

Jammer genoeg blijkt ook uit hun onderzoek dat negatieve berichtgeving een ontzettende rem geeft hierop. En de persoonlijke ervaring dat we zien dat met e-sigaret gestopte ex-rokers zo teruggejaagd worden naar roken wordt hierdoor bevestigt. Ook durven daardoor minder rokers de overstap van roken naar de e-sigaret te maken.

November 8, 2019 Informatie CDC (gezondheidsdiest in de VS)

Dr. Robert R. Redfield CDC directeur meldt : Vitamine E-acetaat (een additief in THC-bevattende producten) werd gevonden in alle monsters van 29 patiënten met longletsel. Patienten gebruikten producten die tetrahydrocannabinol (THC) bevatten in de 3 maanden voorafgaand aan het begin van de symptomen. Analyses van THC-bevattende productmonsters door FDA en openbare laboratoria voor de volksgezondheid hebben potentieel schadelijke componenten in deze producten geïdentificeerd, zoals vitamine E-acetaat, middellange keten triglyceride-olie (MCT-olie) en andere lipiden.

29 Oktober 2019 : advies van ministerie van Volksgezondheid UK over e-sigaretten en blijft ongewijzigd en dus positief over e-sigaretten als rookstopmiddel

29 Oktober 2019 officiële berichtgeving :  Sinds half september waarschuwden krantenkoppen over de hele wereld voor een uitbraak van ernstige longaandoeningen in de VS, waarvan wordt gezegd dat ze in verband worden gebracht met e-sigaretten.  Het advies van ministerie van Volksgezondheid UK over e-sigaretten en blijft ongewijzigd en dus positief over e-sigaretten als rookstopmiddel:
https://publichealthmatters.blog.gov.uk/2019/10/29/vaping-and-lung-disease-in-the-us-phes-advice/

20 december 2019 – Experts vinden: Rokers moeten zich niet laten weerhouden om over te stappen van roken naar e-sigaret

Drie experts reageren op 2 rapporten die aantonen dat THC olie producten met vitamine e acetaat de oorzaak zijn van de longziektes in usa. Nicotine vloeistoffen zijn op waterbasis en rokers moeten zich niet weerhouden om over te stappen op dampen
Expert reaction to two papers on e-cigarettes, vitamin E acetate and vaping-associated lung injury

Meer informatie over het THC probleem :

Geen enkele longziekte is gelinkt aan legaal gekochte e-sigaret product :
https://www.washingtonexaminer.com/opinion/new-study-not-one-vaping-illness-linked-to-legal-e-cigarette-pods

http://tobaccoanalysis.blogspot.com/2019/09/cdc-has-no-problem-attacking-vaping.html

 https://www.rollingstone.com/culture/culture-features/vaping-honey-cut-mystery-thickener-vitamin-e-acetate-vapes-881896/

http://tobaccoanalysis.blogspot.com/2019/09/alert-major-breakthrough-in.html

https://www.fda.gov/consumers/consumer-updates/vaping-illnesses-consumers-can-help-protect-themselves-avoiding-tetrahydrocannabinol-thc-containing

 

 


Boek van bekende wetenschappelijk onderzoekers waaronder Konstantinos Farsalinos :  Analytical Assessment of E-Cigarettes - From Contents to Chemical and Particle Exposure Profiles . Dit boek is te verkrijgen bij Bol.com. Lees meer over dit boek op deze site


Eén reactie

  1. Zelfs nu nog hoor ik dat dampen slecht is vanwege “de doden in de USA”, en dat bizar slechte onderzoek van het RIVM van een aantal jaren terug. Men kijkt helaas niet verder dan de koppen. Mensen die willen overstappen van roken naar dampen worden gebombardeerd met onzin berichten. Erg jammer. Een gemiste kans om duizenden mensen te redden van ziekte en dood.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Right click disabler plugin by jaspreetchahal.org