Stop roken vandaag

Stop met roken, ga dampen

snus

E-sigaret combineren met snus, wanneer 1 hulpmiddel niet voldoende is

| Geen reacties


Er zijn veel mensen die volledig van roken zijn overgestapt naar e-sigaretten(dampen). En daarmee de gezondheidwinst hebben van het stoppen met roken.

Minder roken maar niet helemaal volledig gestopt

Er zijn ook mensen die voorheen 20 of nog veel meer sigaretten rookten en bijna volledig van overgestapt zijn naar dampen. Maar zij blijven dan vaak  nog 1 a 2 sigaretten per dag roken. Ze doen dit vaak op hetzelfde tijdstip op een dag. Bijvoorbeeld nadat zij net wakker zijn geworden en opstaan, of na het (avond)eten.

Voor je gezondheid is het het beste is om totaal te stoppen met roken. Want juist rook (niet tabak zelf) veroorzaakt het grote gevaar. In de rook zitten verbrandingsproducten die kanker en hart- en vaatziekten veroorzaken.

Oplossing: een combinatie van middelen die je ondersteunen bij stoppen

Een combinatie van twee vrij ongevaarlijke alternatieven kunnen oplossing geven voor mensen die de laatste sigaretten niet kunnen laten liggen. En vormen gecombineerd een veel gezonder alternatief.

Video : Een e-sigaret gebruiker die soms snus gebruikt  en een  snus gebruiker die soms dampt

Aan het woord komt Attila Danko, een arts uit Australië die met behulp van e-sigaret en snus gestopt is met roken.  Hij spreekt met Bengt Wiberg, die gestopt is met roken met behulp van snus, en die zo nu en dan een e-sigaret gebruikt.

 

Meer informatie :

Attila Danko-e-sgaret-snus


Boek van bekende wetenschappelijk onderzoekers waaronder Konstantinos Farsalinos :  Analytical Assessment of E-Cigarettes - From Contents to Chemical and Particle Exposure Profiles . Dit boek is te verkrijgen bij Bol.com. Lees meer over dit boek op deze site


Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Right click disabler plugin by jaspreetchahal.org