Stop roken vandaag

Stop met roken, ga dampen

Global-Forum-on-Nicotine-2017

Global Forum on Nicotine 2017 in juni in Warchau

| Geen reacties

Het Global Forum on Nicotine 2017  is een grote internationale conferentie waar politici, wetenschappers, mensen uit het bedrijfsleven en gezondheidsmedewerkers elkaar ontmoeten.Dit jaar (2017) wordt deze conferentie gehouden van donderdag 15 tot en met zaterdag 17 juni in het Marriott Hotel in Warschau.
Tegelijkertijd vindt er op donderdag het First International Symposium on Nicotine Technology  plaats op donderdag 15 juni.
 

Geen commerciële sponsoring

Deze conferentie wordt gefinancierd door de bezoekers opbrengsten. Er is geen sponsoring van fabrikanten, distributeurs of detailhandelaren van nicotine producten. En er is ook geen  sponsoring van farmaceutische bedrijven of  elektronische sigaret en tabak bedrijven.

Programma : snel ontwikkelende wetenschap en veranderingen als beleidsmaatregelen

Global-Forum-on-Nicotine-2017

Het programma zal gaan over de zich snel ontwikkelende wetenschap ten aanzien van nicotine gebruik en het veranderende landschap, met inbegrip van beleidsmaatregelen en de invloed van de verschillende belanghebbenden.
Het programma zal bestaan uit een mix van plenaire en parallel lopende workshops en satelliet-sessies en foto- en video presentaties. Er zullen tal van mogelijkheden zijn om informeel te netwerken.

First International Symposium on Nicotine Technology

Tegelijkertijd vindt er op donderdag middag  15 juni het First International Symposium on Nicotine Technology  plaats.  Het symposium gaat over nieuwe nicotine toedieningssystemen ondersteund door wetenschap en technologie.

Dit symposium vindt in hetzelfde hotel plaats. Het Symposium is apart boekbaar.  Het is ook mogelijk tegelijkertijd voor het Global Forum on Nicotine en het  Symposium te boeken.


Boek van bekende wetenschappelijk onderzoekers waaronder Konstantinos Farsalinos :  Analytical Assessment of E-Cigarettes - From Contents to Chemical and Particle Exposure Profiles . Dit boek is te verkrijgen bij Bol.com. Lees meer over dit boek op deze site


Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Right click disabler plugin by jaspreetchahal.org