Stop roken vandaag

Stop met roken, ga dampen

Aaron-Biebert

Meermalen bekroonde documantaire A Billion Lives nu ook op Youtube

| Geen reacties

Dacht je dat je alles al wist over de leugens van de tabaksindustrie en farmaceutische industrie? Deze film zal je alsnog doen verbazen. Vooral het feit dat onze gezondheidszorg en regeringen de grote leugen van deze industrieën overneemt, en daarmee een biljoen (duizend miljoen) slachtoffers op de koop toe nemen.

Waar gebeurd verhaal van de revolutie van de E-sigaret en de  tragische corruptie leidend tot een miljard doden over de hele wereld.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties zullen een miljard mensen voortijdig sterven door het roken van deze eeuw. In de komende 20 jaar zullen er bijna 1,6 miljard rokers over de hele wereld zijn.

In deze documentaire wordt kritisch gekeken naar de geschiedenis van roken en de corruptie die heeft geleid tot de huidige situatie waarin in de meeste landen veiliger, gezondere alternatieven worden verboden of sterk worden beperkt.

De wereld rond op zoek naar de waarheid

Regisseur Aaron Biebert en zijn team hebben de hele wereld afgereisd op zoek naar de waarheid over een nieuwe industrie. Kan het echt levens redden of is het het nieuwste kwaad? Waarom is deze nieuwe industrie zo controversieel? Als het een hulpmiddel is om live te redden, zoals zovelen beweren, waarom zijn overheden over de hele wereld dan bezig om het te verbieden?Wie betaalt de lobbyisten die ertegen campagne voeren? Als het erom gaat mensen te laten stoppen met roken, waarom zijn zoveel gezondheidsorganisaties dan hiertegen?

Een belevenis die je ogen opent om de waarheid van over de hele wereld te horen!


Boek van bekende wetenschappelijk onderzoekers waaronder Konstantinos Farsalinos :  Analytical Assessment of E-Cigarettes - From Contents to Chemical and Particle Exposure Profiles . Dit boek is te verkrijgen bij Bol.com. Lees meer over dit boek op deze site


Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Right click disabler plugin by jaspreetchahal.org