Stop roken vandaag

Stop met roken, ga dampen

Misschien hoor ik nog eens wat van deze roker in nood

| Geen reacties

Vlak bij mijn huis is een BP tankstation. Naast handig voor tanken was zo dichtbij ook makkelijk toen ik nog verstokt roker was. Want je kon er ook in de avonden en weekenden terecht. Nu ik damp is mijn bezoek dus ook beduidend minder. Maar laatst was ik er even op een avond. En was daar een roker in nood. Met weinig geld en zijn sigaretten op, stond hij te overleggen met de verkoper. Maar hoe dan ook, het wilde niet lukken na alle muntjes bij elkaar schrapen en tellen om het goedkoopste pakje sigaretten te kunnen betalen. Er werd door de roker verder onderhandeld. Was het mogelijk of hij later kon betalen? Daarna zag hij ineens mij als enige andere klant staan. En werd de situatie aan mij uitgelegd. En kreeg ik het verzoek 2 euro voor te schieten die ik zeker terug zou krijgen. (en nee het leek me totaal geen junk, maar meer iemand met gewoon weinig geld).

Mijn antwoord was, ik geef je geen twee euro. Je kunt wel wat anders van mij krijgen. Een elektrische sigaret en dampvloeistof. Verbouwereerd bleek deze meneer daar toch wel oren naar te hebben. Ik heb hem een dampertje, met wat verschillende vloeistoffen met verschillende smaakjes en verschillend nicotinegehalte gegeven. Wat uitleg er bij. Geen idee of hij er wat mee kon uiteindelijk. Misschien kom ik em nog wel eens tegen, hij schijnt hier toch in de buurt te wonen.

e.sigaret


Boek van bekende wetenschappelijk onderzoekers waaronder Konstantinos Farsalinos :  Analytical Assessment of E-Cigarettes - From Contents to Chemical and Particle Exposure Profiles . Dit boek is te verkrijgen bij Bol.com. Lees meer over dit boek op deze site


Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Right click disabler plugin by jaspreetchahal.org