Stop roken vandaag

Stop met roken, ga dampen

Oproep tot actie: Europees Protest 2015 van elektrische sigaret gebruikers

| Geen reacties

=> 28 mei interview bij radio Radio FunX Utrecht

Hieronder staat een vertaling van de oproep van de European Vapers Protest 2015 Orga.

Europese dampers protesteren tegen de TPD2
(Tobacco Products Directive = EU wet en regelgeving)

Dampers van alle landen!
Nu is het tijd om te op te staan! Alle EU-burgers hebben rechten. Alleen de onze staan op het punt te worden beknot!

In twee landen is TPD2 al toegepast en we hebben gezien hoe grotesk dit uitgevallen is. We willen niet werkeloos wachten terwijl dit gebeurt. We roepen op tot gemeenschappelijke protesten in heel Europa.

Op vrijdag 29 mei 2015 zullen dampers in heel Europa de straat op gaan om te protesteren tegen de TPD2 die onze burgerrechten massaal zullen inperken.

Bij het uitvoering van de TPD2 zullen alle damp-apparaten van de 2e en 3e generatie verboden zijn. Vloeistoffen en basen in flessen groter dan 10 ml of die sterker zijn dan 20 mg / ml zullen verboden worden. De inhoud van Tanks wordt beperkt tot 2 ml. Alles wat potentieel zou kunnen lekken zal worden verboden. Er zullen geen glas of macrolon (kunststof) tanks toegelaten worden als ze niet onbreekbaar zijn.

We hebben geen bezwaar tegen makkelijkere hanteerbaarheid van apparatuur. Maar we willen niet dat onze keuze beperkt wordt tot een enkel systeem. Het aller belangrijkste voor het succes van dampen is de overvloed aan soorten dampapparatuur en vloeistoffen. De TPD2 betekent de dood van het dampen en de elektrische sigaret in Europa!

Met een wereldwijd protest willen we laten zien hoe groot onze gemeenschap is. Hoe gecoördineerd en vastberaden wij zijn om te vechten voor onze rechten. De geselecteerde datum is gekozen om media-aandacht te krijgen. Ook al is het alleen door de files die wij veroorzaken. We moeten anderen laten merken dat we er zijn.

Oproep aan alle dampers!

Laten we de aandacht trekken door de belangrijkste straten van Europa met onze damp te vullen.

We roepen alle dampverenigingen van Europa op om mee te doen!

Laten we ons verenigen en de uitvoering plannen van dit historische pan-Europese mega-evenement!

Bedenk!

Het gaat over onze passie! Wij zijn geen ” Astroturf “! We hebben een stem als verantwoorde en redelijke burgers. Laten we onze stem verheffen.

Het gaat over onze gezondheid! Kijk ook eens naar hoeveel rokers zullen worden uitgesloten van het overstappen door invoering van de TPD 2. We zullen onze nieuw gevonden kwaliteit van het leven niet opgeven!

Het gaat over onze vrijheid van keuze! Alle negatieve propaganda is al ontkracht. Wij strijden tegen een onredelijke lobby voor regulering van een revolutionair apparaat!

We zijn moe gediscrimineerd te worden! Onze gemeenschap blijft groeien. We kunnen alleen slagen als we allemaal samenwerken.

We vragen aan alle verenigingen en organisaties om zich te registreren in de Facebook-groep.

http://www.facebook.com/groups/evp2015orga


Wil je de meest recentste informatie over het Nederlandse dampersprotest 2015  kijk dan op: dampersprotest.stoprokenvandaag.nlBoek van bekende wetenschappelijk onderzoekers waaronder Konstantinos Farsalinos :  Analytical Assessment of E-Cigarettes - From Contents to Chemical and Particle Exposure Profiles . Dit boek is te verkrijgen bij Bol.com. Lees meer over dit boek op deze site


Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Right click disabler plugin by jaspreetchahal.org